perjantai 19. kesäkuuta 2015

Pieniä ilon hetkiä Haniassa

Reilu viikko lomasta jo takana ja paljon on hyviä hetkiä ollut. Lähinnä nyt pikku apinan kanssa, sillä papukaija tuntuu hylänneen kokonaan äitinsä seuran. Poika on isovanhempiensa lomapoika, eikä tule edes öisin äidin kainaloon:)

Nuori mies tuntuu ilmestyvän paikalle vain silloin kuin "tyttöystävä" on mestoilla. 8-vuotias Xrysanthi on kulmakunnalla tunnettu topakka nuori neiti ja suorastaan hurmiomaisesti rakastunut papukaijaan. Papukaija ei vielä ole ihan samoilla aaltopituuksilla näissä tyttö-ja poikaystävä kuvioissa, mutta nauttii silti erittäin paljon Xrysantin seurasta. Varsinkin zombie-hippa on hauskaa molemmista.

Pikku apinan kanssa sitten ollaan kujettu ja katseltu enemmänkin. Neiti pääsi hevosajellulle synttäriyllätyksenä ja ilmekkin on sellainen. Iloinen kuski olisi napannut neidin viereensä ajurin paikalla ja antanut pitää ohjaksistakin, mutta siinä vaiheessa neidille iski pupu pöksyyn :)




 

Haniaan on muutamassa kuukaudessa auennut taas koko joukko uusia yrityksiä. Hieno homma!
Niitä on sitten testailtu. Yksi maininnan arvoinen on Eisodion -kujalla oleva Colombo. Paikka ei ole halpa, mutta ei mikään ökykalliskaan. Ruoka on todella hyvää, kettiössä on oikea keittiömestari ja annokset sen näköisiä. Eli lautaselle on tiedossa hieman hienostelua, mutta maku ratkaisee ja sitä on paljon. Ehdottomasti paras fava ja ehkä dakokin tähän mennessä!
 
Ntaliagianni vetää edelleen porukkaa ja alun pitapaikka To Tsita on ainakin parantanut ihan kympillä viimevuoteen. Ja kun huomasimme, että tarjoilijana on edellisiltä vuosilta tuttu nuorimies yhdestä toisesta ravintolasta, päätimme istua syömään (vaikka viime kesänä paikka oli aika heikko). Miekkonen tuli oikein kysymään, muistammeko häntä! No iliman muuta!


Mpotielle taas on auennut creperie. Mainiot letut kaikilla mahdollisilla täytteillä haistaa kauas. Lapsetkin ilahtuivat, kun saivat lounaaksi lättyä. Toinen jäätelöllä ja toffeekastikkeella, toinen jäätelöllä ja mansikoilla. Herkkua!





Kaiken kaikkiaan Hania tuntuu edelleen kodilta. Kavereita on nähty, maailmaa parannettu ja tutustuttu uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Täällä on kivaa!

1 kommentti:

  1. Hei Tuulia! Ihanan hauskoja juttuja ja hyvia kuvia! Kiva kun tutustuttiin ja onneksi se nalle selvisi lomaretkelta takas teidan luo! Nahdaan taas! Teje

    VastaaPoista